Meer info? Mail ons: info@swph.nl

Advies

SWPH heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen grootzakelijke ICT omgevingen. Wij gebruiken deze ervaring graag om u van een degelijk advies te voorzien rondom beveiliging, inrichting, optimalisatie en beheer van uw infrastructuur.

Second opinion

Heeft u advies ontvangen van andere ICT partners, en wilt u hiervan een onafhankelijke beoordeling, dan kunnen wij u van een second opinion voorzien.

Wij bestuderen uw behoefte en leggen dit naast het advies dat u heeft ontvangen. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij goed in staat een objectieve analyse te maken of het gegeven advies aansluit bij de wensen van uw organisatie.

Managed services

Heeft u uw handen vol aan het aansturen van uw beheerafdeling of heeft u geen inzicht in de werkelijke kosten van het onderhouden van uw infrastructuur. Met onze Managed Services nemen wij deze zorg van u weg. Wij nemen het volledige beheer van u over en voorzien u van periodieke rapportages. Daarnaast kunnen wij eventueel ook uw locaties voorzien van nieuwe infrastructuur, uiteraard volledig beheerd.

Beveiliging

Wilt u inzicht in de status van de beveiliging van uw infrastructuur, of betreffende het niveau van de beveiliging van uw infrastructuur, dan kunnen wij u hierbij helpen. Southwood Pinehedge verzorgt audits en geeft advies over het vervolgtraject. Naast het geven van advies ondersteunen wij organisaties bij het kiezen en de inzet van de juiste beveiligingsmiddelen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u inregelen, of het beheer hiervan verzorgen.

Architectuur

Door onze jarenlange kennis en ervaring van vele technologieën, zijn wij in staat een passend ontwerp te maken voor de infrastructuur binnen uw organisatie. Natuurlijk kunnen wij ook het gehele traject van ontwerp tot implementatie en de uiteindelijke migratie verzorgen.

Innovatie

Hebben uw medewerkers de tijd zich te verdiepen in de nieuwste technieken? Is uw bedrijf al klaar voor IPv6 of IoT? Wij kunnen u helpen met het onderzoeken of nieuwe innovatieve technieken voor uw organisatie interessant zijn en indien gewenst ook voor u (helpen) implementeren.